Η Πολωνή Καρολίνα Μπιουλέσκα ανακηρύχθηκε η νέα νικήτρια του 70ου διαγωνισμού ομορφιάς Μις Κόσμος. Το 23χρονο μοντέλο το οποίο σπουδάζει Management και εργάζεται στον χώρο τα τελευταία χρόνια, φόρεσε το στέμμα στο Πουέρτο Ρίκο.

Μάλιστα η τελετή η οποία αναμενόταν να γίνει πιο νωρίς, καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, με όλα τα μοντέλα να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει με τον πόλεμο που δέχεται από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Ρωσία.

Μάλιστα η Μπιουλέσκα έκανε γνωστό πως αφιερώνει μεγάλο κομμάτι από τον χρόνο της στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα το να προσφέρει βοήθεια σε άστεγους ανθρώπους,

Αφιερώνει μεγάλο κομμάτι του χρόνου της στο εθελοντικό project “Zupa Na Pietrynie” μέσω του οποίου προσφέρει βοήθεια σε άστεγους ανθρώπους, συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση καθώς και στη μάχη κατά του κοινωνικού αποκλεισμού.

Aξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο 70ος διαγωνισμός μις κόσμος, με την εκδήλωση όπως είναι λογικό να είναι άκρως εντυπωσιακή, με τη νικήτρια να γίνεται πλέον γνωστή σε όλο τον πλανήτη και να αριθμεί πλέον στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram 141.000 ακόλουθους, αριθμός ο οποίος αναμένεται να μεγαλώσει σταδιακά.