Όταν ο Ζελένσκι κέρδιζε το Dancing With the Stars

Το όνομα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα, με τον Ουκρανό πρόεδρο να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού η χώρα του δέχεται ανελέητο πόλεμο από την Ρωσία. Κάτι που όπως είναι λογικό έχει σαν αποτέλεσμα πολλά στοιχεία από το παρελθόν τον Ζελένσκι να έρχονται στην επιφάνεια.

Ένα από αυτά είναι το γεγονός πως ο Ουκρανός ηθοποιός το μακρινό 2006 είχε βρεθεί το Dancing With the Stars στο οποίο μάλιστα όχι μόνο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά πολύ περισσότερο κατάφερε να βγει νικητής! Και όπως θα ξέρετε πολύ καλά στο διαδίκτυο τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί, με ορισμένα βίντεο στα οποία ο νεαρός τότε Ζελένσκι χορεύει έχουν κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ποιος άραγε τότε θα μπορούσε να προβλέψει πως ο Ζελένσκι θα κατάφερνε μετά από αρκετά χρόνια να γίνει πρόεδρος της χώρας και να έχει να διαχειριστεί την μεγαλύτερη κρίση του Ουκρανικού κράτους, αφού είναι αντιμέτωπος με τον Ρώσικο στρατό και τον αδίστακτο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει κηρύξει πόλεμο στην χώρα του.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search