Πολλοί αναρωτιόντουσαν εδώ και καιρό εαν είναι σε σχέση η Βίκυ Κάβουρα.

Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα είναι γνωστό και το όνομα του συντρόφου της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο βραχύσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Μονακό και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, είναι εδώ και λίγο καιρό το αμόρε της γνωστής ηθοποιού, με τους δυο τους να έχουν γνωριστεί σε ενα event που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάφα!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση, ούτε έχουν δημοσιεύσει κάτι στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram, παρόλα αυτά όπου υπάρχει καπνός είναι γνωστό πως υπάρχει και φωτιά.

Aξίζει να σημειωθεί και τα δυο πρόσωπα κρατούν χαμηλό προφιλ, καθώς είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματος τους, ο μεν ποδοσφαιριστής, με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και την ΑΕΚ, η δε ηθοποιός και παρουσιάστρια, που δεν θέλουν να να προκαλούν τα ΜΜΕ και τη κοινή γνώμη, αφού θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μην μιλούν δεξιά και αριστέρα.

Γι αυτό άλλωστε ακόμη και σήμερα ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος έχουν πάρει επίσημη θέση για τον έρωτα τους. Με λίγα λόγια-τουλάχιστον για την ώρα-δε θα μάθουμε εαν η αγάπη τους ήταν κεραυνοβόλα, ή απλά γοητεύτηκαν με την εκκριτική προσωπικότητα που έχουν αμφότεροι…