Σιγά σιγά ολοκληρώνεται η λίστα με τα τραγούδια που θα συμμετάσχουν στην φετινή Eurovision, στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάϊο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Μπορεί η χώρα που κέρδισε το διαγωνισμό του 2022 να ήταν η Ουκρανία, ωστόσο λόγω του πολέμου, ήταν ανέφικτο οι ημιτελικοί και τελικοί να διεξαχθούν στο εν λόγω κράτος.

Ως εκ τούτου η Αγγλία που τερμάτισε στην 2η θέση, θα αναλάβει την διεξαγωγή του 67ου θεσμού.

Μάλιστα ήδη ένα τραγούδι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, με τους ειδικούς να αναφέρουν πως πρόκειται για το φαβορί να κατακτήσει το φετινό τίτλο.

Συγκεκριμένα η 20χρονη Alessandra Watle Mele από την Νορβηγία, με το «Queen of Kings» έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό ντόρο, με το εν λόγω κομμάτι να έχει ήδη περισσότερο από μισό εκατομμύρια προβολές στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube.

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν λένε τίποτα, αφού ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Μάιο, κάτι που σημαίνει πως τα προγνωστικά μπορούν να ανατραπούν ανα πάσα στιγμή, ειδικά στην Eurovision, αφού μιλάμε για ένα θεσμό που ο νικητής κρίνεται με διάφορα κριτήρια, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την μουσική…