Είναι μερικά επαγγέλματα που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη λίμπιντο. Πολλές αισθησιακές ταινίες ασχολούνται ακριβώς με τη διερεύνηση των επαγγελμάτων σαν πηγή σεξουαλικής έμπνευσης, δημιουργώντας ταυτόχρονα και τα ανάλογα στερεότυπα. Για να δούμε ποιά είναι αυτά.

Η Γιατρός. Η αίσθηση που έχει ένας άνδρας οτι αφήνετε ανυπεράσπιστος σε μια γιατρό που τον εξετάζει με το σοβαρό της ύφος δημιουργεί ερωτικούς συνειρμούς. Στήν ίδια ομάδα ανήκουν και οι νοσηλεύτριες.

Η Αεροσυνοδός. Λίγο τα 30.000 – 40.000 πόδια που πετάς, πολύ τα γλυκά χαμόγελα και η στολή, κάπως ότι το γνωρίζουν και οι ίδιες ότι είναι στο επίκεντρο, ακόμα πιο πολύ και η εμφάνισή τους. Στον αέρα δημιουργούνται ερωτικοί συνειρμοί αυτόματα, σαν τον αυτόματο πιλότο ένα πράγμα.

Η Δασκάλα. Δέν είναι τυχαίο ότι το επάγγελμα αυτό συχνά πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές ταινιές ως βασίλισσες της ηδονής. Όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή ήταν τσιμπημένοι με την δασκάλα τους. Στήν τελική παίζει και το «δασκάλα είσαι πόσα θα ξέρεις».

Η Personal Trainer. Σίγουρα οι Γυναίκες που κάνουν αυτή την δουλειά προφανώς και θα έχουν κορμί που δεν θα περνά απαρατήρητο από τους άνδρες. Λίγο και τα βοηθητικά αγγίγματα στο Power Plate και η σιγουριά που αποπνέει σαν γυμνάστρια δέν θέλει πολύ να καεί ο ανδρικός εγκέφαλος.

Η Αστυνομικός. Η στολή όταν την φοράει η γυναίκα ,γίνεται το απόλυτο φετίχ. Οι άνδρες τρελαίνονται με μια γυναίκα που ασκεί εξουσία, μιας και οι ίδιοι συνήθως εκπροσωπούν την εξουσία. Στήν ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γυναίκες στρατιωτικοί.

@gabriellaarfman

Imma let you get back to work but Damnnn😂😍 #fyp #finecop

♬ Mrs. Officer – Lil Wayne

Η Κομμώτρια- Αισθητικός. Οι άνδρες λατρεύουν τις κομμώτριες. Φυσικό είναι με τόσα χάδια και μασάζ στο λούσιμο και κουβέντα σου πάει αυτό το χτένισμα και τι ωραία μαλλιά, τα νερά να τρέχουν είναι να απορεί κανείς πώς κρατιούνται.

Μοντέλο-Χορεύτρια-Τραγουδίστρια. Ότι και να πεί κανείς εδώ είναι λίγο. Θέλεις η προβολή τα σέξι ρούχα το πόσο κοινωνικά άτομα είναι , η εμφάνιση που παίζει τον ρόλο της.Όλα τα παραπάνω μαγνητίζουν τους άνδρες.

Barista- Barwoman Pr σε κλάμπ Τα καθημερινά κορίτσια που μας καλημερίζουν με το χαμόγελό τους και παρέα με την καφεδάρα μας φτιάχνουν και την μέρα μας η και την νύχτα μας

Αν ξεχάσαμε κάποιο γράψτε το από κάτω 👇