Γλυκά Νερά: Aυτός είναι ο νέος ενοικιαστής στη μεζονέτα που δολοφονήθηκε η Καρολαϊν

Πρίν από περίπου ένα χρόνο στην χώρα μας πραγματοποιήθηκε μια σοκαριστική δολοφονία, η οποία συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την σύζυγο του Κάρολαϊν Κράουτς, ενώ δεν δίστασε να κάνει το ίδιο και στο κατοικίδιο τους, με τον ίδιο στην αρχή να ισχυρίζεται πως επρόκειτο για ληστεία. Ωστόσο η αλήθεια αν και καθυστέρησε εν τέλει φανερώθηκε και πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στην φυλακή, αφού έχει καταδικαστεί σε ισόβια και κάθειρξη 15 ετών.

Μάλιστα όλο αυτό το δραματικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι το οποίο έμενε το ζευγάρι, στην περιοχή των Γλυκών Νερών, με την εν λόγω οικία όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» να βρίσκεται πλέον στα χέρια ενός άνδρα Αραβικής καταγωγής ο οποίος εργάζεται στον κλάδο της διπλωματίας.

Όπως αποκαλύφθηκε από το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα στην αρχή ο νέος ενοικιαστής δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα θλιβερά γεγονότα τα οποία είχαν διαδραματιστεί στο παρελθόν, ωστόσο το… μυστικό δεν μπορούσε να κρατηθεί για πολύ καιρό κρυφό.

Για την ιστορία ο εν λόγω κύριος ο οποίος για καιρό είχε μείνει μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας πληρώνει για ενοίκιο 1.000 μηνιαίως, ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από όσα έδινε το ζευγάρι(700).

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search