Ο πιο διάσημος σεφ στον κόσμο, ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, βλέπει μπροστά του ένα εφιάλτη, αφού τα έσοδα από τα πανάκριβα και πολυτελή εστιατόρια του έχουν πάρει την κατιούσα.

Ο «salt bae» όπως είναι το παρατσούκλι του, έγινε διάσημος για την τεχνική του και το ιδιαίτερο στυλ του, κατάφερε να ανοίξει καταστήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα ο ίδιος εδώ και μερικά χρόνια έχει ανοίξει ένα εστιατόριο στην Μύκονο, με τα έσοδα που σημείωνε μέχρι και πέρσι να είναι αδιανόητα.

Και αυτό διότι από της 20.00 το απόγευμα που άνοιγε τις πόρτες του, ως και το κλείσιμο στις 2.00 το πρωί, υπήρχαν τραπέζια που άλλαζαν πελάτη ως και τρείς φορές! Όπως μπορείτε να καταλάβετε το ποσό που συγκεντρωνόταν είχε αρκετά μηδενικά, με τον Τούρκο σεφ να τρίβει τα χέρια του.

Ωστόσο τη φετινή χρονιά, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά, με τον τζίρο να έχει πέσει κατακόρυφα, ενώ πριν λίγο καιρό το εστιατόριο που είχε ο ίδιος στη Νέα Υόρκη έκλεισε, εξαιτίας των αρνητικών κριτικών που είχε!

Μάλιστα οι άνθρωποι της Μυκόνου αναφέρουν πως αργά ή γρήγορα είναι πιθανό να συμβεί και το ίδιο στο μαγαζί στο νησί των ανέμων, αφού ο κόσμος μέχρι στιγμής έχει γυρίσει την πλάτη του στον Νουσρέτ.

Κάτι που έρχεται να προστεθεί σε όσους αναφέρουν πως σταδιακά όλη αυτή η… μόδα με τον Νουσρέτ έρχεται στο τέλος της, με τον ίδιο να χάνει την βασιλεία του.