Ο James Καφετζής επέστρεψε στο Survivor!

Ένας από τους πιο συζητημένους παίκτες του Survivor 2021 γύρισε στον Άγιο Δομίνικο, με τον Ροδίτη να φέρνει άλλον αέρα στο παιχνίδι.

Ο James ενσωματώθηκε στη μπλε ομάδα, εκεί όπου θα επιδιώξει να ενισχύσει το ανδρικό κομμάτι, το οποίο εδώ και λίγο καιρό δείχνει πως δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Μάλιστα το καλωσόρισμα των μπλε στον James ήταν αρκετά θερμό, με τον ίδιο να δείχνει πως χαίρεται ιδιαίτερα που επέστρεψε στο Survivor.

Aξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον James στην μπλε και η Σταυρούλα Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία αποθεώθηκε από τις νέες της συμπαίκτριες, οι οποίες φάνηκε πως την περίμεναν πως και πως.

Όπως είναι λογικό η είσοδος του James Καφετζή στο Survivor σχολιάστηκε ιδιαίτερα από την κόκκινη ομάδα και κυρίως από τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά καλά από την κοινή τους συμμετοχή στον κύκλο του 2021.

Μάλιστα οι δυο άνδρες φάνηκε πως χάρηκαν που θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν ξανά, με την συγκεκριμένη μονομαχία να αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα τους φαν του παιχνιδιού.

Πέρα από τον James και την Σταυρούλα, στο Survivor 2024 μπήκαν άλλοι 3 νέοι παίκτες, με τις δυο ομάδες να διαφοροποιούνται αρκετά σε σχέση με την αρχή.

Συγκεκριμένα στους διάσημους ενσωματώθηκε η Έλενα Αμανατίδου, η οποία στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον στίβο, ενώ στην ίδια ομάδα προστέθηκε και ο Θοδωρής Τουρκογιώργος, ο οποίος είναι fitness manager.

Στην άλλη ομάδα μπήκε ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά και είναι real estate agent.

Μάλιστα όπως γίνεται πάντα με τους νέους παίκτες, έτσι και φέτος 5 προσθήκες σε διάσημους και μαχητές δεν θα μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους, ωστόσο θα έχουν το δικαίωμα ψήφου.