ΣΟΚ: Παίκτης του φετινού Survivor πιάστηκε να κλέβει σε Super Market

Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από το φινάλε του φετινού Survivor, με τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης να απασχολούν ακόμα την κοινή γνώμη.

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην πήγε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι του καναλιού αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι συμμετέχοντες πέρασαν απαρατήρητοι.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γνωστή persona του instagram  Soula Glamorous, ένας παίκτης πιάστηκε να κλέβει Super Market! Ναι καλά διαβάσατε, ένα από τα παιδιά που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνκο, παρά το γεγονός πως είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται μέσα από το Survivor, μπήκε στην διαδικασία αυτή, χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα λεγόμενα του εν λόγω προφίλ τα… κλοπιμαία είχαν αξία 150 ευρώ, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Στην ουσία η συγκεκριμένη είδηση ούτε έχει επιβεβαιωθεί, ούτε το αντίθετο. Κάτι το οποίο σίγουρα μας βάζει σε υποψίες για το αν είναι αλήθεια, ωστόσο έχει και μια βάση.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search