Ένα αρκετά διαφημισμένο project αναμένεται να τελειώσει πριν την ώρα του στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για το «love island» το οποίο έχει συγκεντρώσει αρκετά σχόλια στις δυο πρώτες εβδομάδες προβολής του, με τα περισσότερα να είναι αρνητικά.

Μάλιστα τα νούμερα τηλεθέασης στο ριάλιτι αγάπης δεν είναι τα αναμενόμενα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι εντός του καναλιού να παίρνουν την απόφαση πως το «love island» θα πρέπει να τελειώσει πριν από το αναμενόμενο.

Κάπως έτσι τα γυρίσματα θα είναι εντατικά και οι αποχωρήσεις θα είναι μαζεμένες, προκειμένου το παιχνίδι να τελειώσει τον Νοέμβριο. Ένα πλάνο το οποίο σαφώς και δεν σχεδίαζαν οι άνθρωποι που «τρέχουν» το εν λόγω project, αφού είχαν στο μυαλό τους πως το «love island» θα γίνει ένα νέο «power of love».

Ωστόσο για κακή τους τύχη τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει και γι’ αυτό τον λόγο θα αναγκαστούν να προβούν σε μία κίνηση η οποία θα έχει και αρνητικά. Και αυτό διότι αρκετός κόσμος θα σταματήσει να δουλεύει…

Όπως και να έχει το «love island» θα μείνει στην ιστορία ως μια κίνηση, η οποία ενώ είχε αρκετό hype, εν τέλει δεν κατάφερε να μακροημερεύσει.