Μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, η εντυπωσιακή Ana de Armas, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ταινία «Blonde» του Andrew Dominiκ.

Η 34χρονη Ισπανίδα η οποία στο παρελθόν έχει «παίξει» σε αρκετούς ρόλους, με τον πιο γνωστό από αυτούς να είναι στην πρόσφατη ταινία του James Bond, είναι μάλλον το καταλληλότερο πρόσωπο για να μπορέσει να ενσαρκώσει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει στον πλανήτη.

Άλλωστε η Marilyn Monroe είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο, με εκατομμύρια θαυμαστές, ενώ το πρόσωπο της πέρα από αφίσες, poster και διαφημιστικά είναι και ένα από τα πιο συνηθισμένα τατουάζ τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το Netflix η ταινία θα φέρει στη δημοσιότητα της Monroe, από την ασταθή παιδική της ηλικία, ως και την καθιέρωση της σε σταρ, αλλά και τις ερωτικές της περιπέτειες.

Με λίγα λόγια θα δούμε με τον πλέον παραστατικό τρόπο τα όσα βίωσε η ίδια στην ζωή της, με την Ana de Armas στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος των γυρισμάτων να αναφέρει πως όλοι εργάστηκαν πολύ «σκληρά» για την δημιουργία της εν λόγω ταινίας, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως ρεαλιστικό.

Για την ιστορία η ταινία η οποία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, θα έχει και άλλα γνωστά ονόμα του χώρου όπως τοτς Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel και Evan Williams.