Ο παρουσιαστής της φάρμας Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσσημεράκι» εκεί όπου μίλησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του Χριστίνας Μπόμπα, τα πόσα παιδιά επιθυμεί να κάνουν, αλλά και το Survivor.

«Ανυπομονώ για τη γέννηση των κοριτσιών μου. Μετράω τα δευτερόλεπτα. Ιδανικά δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια, θέλω κι άλλα. Και η Χριστίνα θέλει, μου είπε ότι μόλις γεννηθούν αυτά να πάμε για το επόμενο. Της αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη και της αρέσει ο ρόλος της μαμάς πολύ. Προχθές βγήκα από το μπάνιο, δεν με κατάλαβε, και την είδα που μίλαγε στην κοιλίτσα της, την ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι μιλάει με τα κορίτσια. Στο λέω και λιώνω. Έχουμε κάνει λίστες ονομάτων, δεν έχουμε καταλήξει όμως ακόμα. Σκεφτόμαστε τα ονόματα που μας αρέσουν» ήταν τα λόγια του για να προσθέσει:

«Όταν μου έγινε η πρόταση για το Survivor είπα όχι. Στην συνέχεια το ξανασκέφτηκα και άλλαξα γνώμη. Κάτι για οποίο ήμουν τυχερός. Ο Γιώργος(σ.σ Λιανός) είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά προτζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο» ήταν τα λόγια του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή.