Ο Ηλίας Ψινάκης είχε καλεσμένο στην εκπομπή του στο Υoutube τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τους δυο άνδρες να συναντιούνται ξανά μετά από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Ψινάκης ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν απασχολεί ιδιαίτερα την κοινή γνώμη αφού έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, διαθέτει μια από τις κορυφαίες ιντερνετικές εκπομπές στο ελληνικό Youtube.

Το όνομα της είναι «γηροκομείο» με τον πρώην δήμαρχο Μαραθώνα να φέρνει άτομα από την ελληνική showbiz στο εντυπωσιακό σπίτι του και να συζητούν για διάφορα θέματα, από την επικαιρότητα και όχι μόνο.

Κάπως έτσι ο Ηλίας Ψινάκης στο πρόσφατο επεισόδιο του «γηροκομείου» έφερε καλεσμένο τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον πρώην παρουσιαστή και νυν πανελίστα να δίνει το παρών και να προσθέτει τη δική του ιδιαίτερη νότα στην εκπομπή.

Μάλιστα οι δυο άνδρες συζήτησαν για την κοινή τους παρουσία στο Dream Show και τις ατάκες-φωτιά που έχουν μείνει στην ιστορία, με τον Ψινάκη μάλιστα να δίνει ένα άκρως ευφάνταστο παρατσούκλι στον Μικρούτσικο.