Τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη.

Οι δυο τραγουδιστές παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και μίλησαν για διάφορα θέματα, μεταξύ άλλων και την σχέση που έχουν εδώ και αρκετό καιρό.

«Ναι, είμαστε σε μια φάση που είμαστε πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη, με τον Γιώργο Λιβάνη να τονίζει από την πλευρά του:

«Αυτό που έχουμε είναι πολύ αληθινό. Ο έρωτάς μας ήρθε από το πουθενά, γνωριζόμασταν από το 2018.

Δεν μου περνούσε ποτέ από το μυαλό η σχέση. Καταλάβαινα ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να επικοινωνήσω, κάναμε παρέα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσαμε να γίνουμε ζευγάρι.

Αρχίσαμε να φλερτάρουμε πέρσι την άνοιξη. Πολλές φορές σκεφτόμουν:

«Τι βλακεία πας να κάνεις τώρα; Κι αν δεν προχωρήσει το ερωτικό κομμάτι; Θα χάσεις και μια φίλη που εκτιμάς». Την πρώτη φορά που ήταν να έρθει η Ανδρομάχη στο σπίτι, είχα πολύ άγχος.

Όχι αν θα της αρέσω, αλλά αν θα λειτουργούσε όλο αυτό μεταξύ μας. Δεν ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Την περίμενα σπίτι και έκοβα συνέχεια βόλτες στο σαλόνι. Δεν μπορούσα να σταματήσω».

Μάλιστα η Ανδρομάχη πρόσθεσε πως το πρώτο βήμα έγινε από τον Λιβάνη και ήταν μια πολύ όμορφη και γλυκιά κίνηση, χωρίς η ίδια να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους κυκλοφόρησαν και το νέο τους τραγούδι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με τίτλο «η αγάπη αυτή» από την δισκογραφική τους, την Panik Records.