Άλλη μια εβδομάδα πέρασε στο My style rocks, στο οποίο οι καβγάδες και οι εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών που αγωνίζονται ήταν πάρα πολύ έντονες.

Συγκεκριμένα η Βασιλική κατηγόρησε συμπαίκτριες της, πως για να έρχονται στο παιχνίδι ντυμένες με ωραία και κομψά ντυσίματα, έχουν προσλάβει στυλίστα, κάτι το οποίο παραβιάζει τους όρους του παιχνιδιού.

Όπως είναι λογικό μετά το άκουσμα των παραπάνω, προκλήθηκε τεράστια ένταση στο πλατό, με τα κορίτσια μάλιστα να ξεφεύγουν και να βαριές εκφράσεις.

Οι κριτές για μια ακόμη φορά δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους, με τον καυγά μάλιστα να κρατά για αρκετή ώρα.

Μάλιστα όταν μια από τις… κατηγορούμενες παίκτριες ανέβηκε στο πλατό για να δείξει το look της, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, αφού θέλησε να αναφέρει πως δεν έχει κανένα να την βοηθά με τα ντυσίματα της.

Μάλιστα καθ όλη την διάρκεια της αξιολόγησης, μια άλλη κοπέλα η Αιμιλία, απόρησε με τους βαθμούς των κριτών, με αποτέλεσμα να ειρωνευτεί, κάτι που όμως δεν πέρασε απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα ο Κουδουνάρης της έκανε μια αυστηρή παρατήρηση για τη συμπεριφορά της, τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να κρίνει κανένα, με την ίδια ωστόσο να προσπαθεί να αθωώσει τον εαυτό της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο ριάλιτι μόδας έχει μπει και η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στο Big Brother, ενώ πρόσφατο βρισκόταν σε ένα από τα βαγόνια στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Ωστόσο για την ώρα φαίνεται πως δεν έχει μπει ακόμα σε mood, με αποτέλεσμα οι κριτικές της να είναι χαμηλες.