Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».

Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα έχει πάει μαζί με τον Μανώλη να κάνει την έκτρωση και την περιμένει ο Γιώργος, ο οποίος την παρακαλεί να μην προχωρήσει στην επιλογή της και να δώσει μία ευκαιρία στο παιδί.
Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της.

Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο.


Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Ο Αντώνης ρωτάει τη Μαρίνα, εάν έχει νέα από τα ξαδέλφια της και την ενημερώνει ότι τους βρήκε, τους μίλησε κι έφυγαν. Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

Πηγή: Εspresso.gr