Γρηγόρης, Παναγιώτης και Καλλιόπη από την κόκκινη ομάδα του MasterChef βρέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση από το παιχνίδι μαγειρικής εξαιτίας της κακής τους επίδοσής στο χθεσινό 22/03 Τεστ Δημιουργικότητας. Ωστόσο εκείνος ο οποίος συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και εγκατέλειψε το σπίτι ήταν ο Γρηγόρης, καθώς το πιάτο του σύμφωνα με τους κριτές είχε τα περισσότερα λάθη.

Συγκεκριμένα οι τρεις υποψήφιοι οι οποίοι έπρεπε να μαγειρέψουν ένα μικρασιάτικο τονάκι με λαχανικά πλακί από τον σεφ Άγγελο Μπακόπουλο, είχαν όπως είναι λογικό αρκετό άγχος, το οποίο τους στοίχησε αρκετά στο πιάτο το οποίο έφτιαξαν. Ωστόσο ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας Γρηγόρης, δυσκολεύτηκε περισσότερο από όλους, με αποτέλεσμα η βαθμολογία η οποία συγκέντρωσε να είναι η πιο χαμηλή των τριών υποψήφιων και μοιραία να αναγκάζεται να βλέπει το ταξίδι του στο ριάλιτι μαγειρικής να σταματά.

Μάλιστα το κλίμα κατά την αποχώρηση του ήταν άκρως συγκινητικό, με τους παίκτες της ομάδας του να μην περιμένουν τέτοια κατάληξη και φυσικά να στεναχωριούνται αρκετά που ο αρχηγός τους δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Κάτι που όπως καταλαβαίνεται αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες από εδώ και στο εξής.