Μέλι… έσταξε για τον Άρη Σοϊλέδη ο πρώην αντίπαλος του στο Survivor Σπύρος Μαρτίκας.

Συγκεκριμένα ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ο οποίος δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον ποδοσφαιριστή, έδωσε συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό «Ηello» στην οποία σχολίασε μεταξύ άλλων την viral αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο αποτέλεσμα, αλλά και την ήττα του… άχαστου μέχρι τότε Άρη.

«Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη, και ανάλογης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση. Ήταν μια μεγάλη ήττα, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας.

Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Εκείνος όμως, προς τιμήν του, αντέδρασε φυσιολογικά. Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος για τη νίκη του Στάθη. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι κάτι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά» ήταν τα λόγια του 45χρονου ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε την… αδυναμία του προς το πρόσωπο του γνωστού ποδοσφαιριστή.