Γέννα μέσα σε αυτοκίνητο έχουμε ακούσει να συμβαίνει, ειδικά τα πιο παλιά χρόνια, όμως πλέον είναι πολύ περιορισμένα τα περιστατικά.

Εν τούτοις είναι κάτι που μπορεί ακόμα να συμβεί, είτε λόγω μεγάλης απόστασης, είτε λόγω μποτιλιαρίσματος.Ο τελευταίος, είναι ο λόγος που μία γυναίκα γέννησε μέσα σε ένα Tesla, στο κέντρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Η οικογένεια έχει ένα Tesla Model X και όταν έφτασε η ώρα το χρησιμοποίησε για να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η απόσταση ήταν μεγάλη και η κυκλοφοριακή συμφόρηση γινόταν όλο και πιο έντονη.

Κάποια στιγμή ο άντρας ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Όντως οι αστυνομικοί συνόδευσαν το αυτοκίνητο με την έγκυο ώστε να φτάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν στο μαιευτήριο, αν και η κίνηση τους υποχρέωσε να αλλάξουν δρομολόγιο για να κατευθυνθούν σε ένα που ήταν πιο κοντά.


Τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό. Ενώ οι αστυνομικοί προχωρούσαν παρατήρησαν ότι το Tesla πίσω τους είχε σταματήσει. Γύρισαν για να ελέγξουν τι συμβαίνει και είδαν ότι η γυναίκα είχε ήδη γεννήσει.

Τελικά η μητέρα και το παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τη συνδρομή ασθενοφόρου και εξειδικευμένου προσωπικού, με το ιδιαίτερο άνοιγμα των πίσω θυρών που έχει το αμερικανικό ηλεκτρικό SUV, να κάνει σίγουρα πιο εύκολη την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.

Σίγουρα οι σχεδιαστές δεν μπορούσαν να σκεφτούν ότι αυτό το χαρακτηριστικό, θα φαινόταν χρήσιμο σε περίπτωση που συμβεί μία γέννα μέσα στο αυτοκίνητο.