Μετά την τεράστια και απρόσμενη επιτυχία που σημείωσε το «Squid game» μια άλλη σειρά από την Μέση Ανατολή έρχεται να κάνει θόρυβο στην βιομηχανία του θεάματος.

Ο λόγος για το «My Name» το οποίο έχει ξεκινήσει να σημειώνει εκπληκτικά νούμερα και έχει κάνει τον κόσμο να… μαθαίνει Κορεάτικα.

Τώρα όσο αναφορά την πλοκή της σειράς αυτή έχει ως εξής. Μια γυναίκα ηρωίδα, η Yoon Ji‑Woo είναι η πρωταγωνίστρια και η οποία θέλει να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα της. Μάλιστα σε αυτό το… σκοτεινό της ταξίδι, η Ji-Woo θα έρθει αντιμέτωπη με τον κόσμο της μαφίας αλλά και ορισμένους εγκληματίες.

Κάπως έτσι θα εκπαιδευτεί από έναν αδίστακτο αρχιμαφιόζο, ο οποίος θα την κάνει ατρόμητη και ικανή να σκοτώσει όποιον βρεθεί στον δρόμο της! Κάτι το οποίο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Ωστόσο αυτό το ταξίδι, θα είναι γεμάτο ένταση, ιστορίες και αρκετό στρες και άγχος. Άραγε είτε θα καταφέρει να σκοτώσει τον φονιά του πατέρα της, είτε θα είναι αυτή η ίδια η οποία θα χάσει την ζωή της. Άλλωστε το μονοπάτι που επέλεξε δεν έχει γυρισμό.

Τα επεισόδια έχουν μπόλικες ανατροπές, καθηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τον τηλεθεατή και αφήνοντας τον γεμάτο με απορίες και ερωτήματα, τα οποία τα μαθαίνει σταδιακά. Μάλιστα η μεγαλύτερη ανατροπή δεν είναι άλλη από τον μαφιόζο που αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει την Ji‑Woo , ωστόσο καλύτερα να μην σας κάνουμε spoil.

Τώρα όσον αναφορά την σύγκριση με το «Squid game», εμείς από μέρος μας δεν θέλουμε να κρίνουμε πιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο. Άλλωστε σαν σινεφίλ που είμαστε απλά μας αρέσει να βλέπουμε ωραίες σειρές και να περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας.