Το TikTok σου χτυπά την πόρτα

Εάν είδες μια παρέα κορίτσια η έναν νεαρό να χοροπηδάνε και να τραγουδάνε μπροστά στο κινητό τους τηλέφωνο, τότε πολύ πιθανόν να παίζουν με το TikTok.

Πρόκειται για το νέο social media app που φαίνεται να κατακτά τον κόσμο, και φυσικά έχει κάνει ήδη ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στην Ελλάδα. Η νέα τρέλα που ακούει στο όνομα TikTok, και έχει χαρακτηριστεί από αρκετούς ως το νέο Instagram, είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο οι χρήστες καταγράφουν τους εαυτούς τους να χορεύουν και να τραγουδούν καθώς και να αναρτούν αστεία σκετσάκια που έχουν σκαρφιστεί. Το TikTok μπήκε πολύ δυναμικά στον κόσμο των social media, καθώς το 2018 ήταν το τέταρτο πιο δημοφιλές app σε downloads ενώ πλέον είναι το πιο δημοφιλές, ξεπερνώντας φυσικά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Facebook.

Πρακτικά πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμούς, να μεταφορτώσουν και να ανταλλάξουν σύντομα βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν βίντεο μερικών δευτερολέπτων, να προσθέτουν τραγούδια, να μιμούνται άλλους χαρακτήρες και να ντουμπλάρουν σκηνές γνωστών ταινιών ή τηλεοπτικών προγραμμάτων.

More from Jenny

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ

Όλο και περισσότερα χρόνια ζει πλέον ο άνθρωπος και για πρώτη φορά...
Read More