Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είναι ο πιο γνωστός ποινικολόγος της Ελλάδας και ένα πρόσωπο το οποίο όπου πάει γίνεται αντιληπτό, φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει σε ένα videoclip της trap μουσικής!

Συγκεκριμένα σε ένα κομμωτήριο στην Βάρη το οποίο ο Κούγιας είχε επισκεφτεί γνωρίστηκε τυχαία με μια παρέα νεαρών, οι οποίοι εκείνη την στιγμή έκαναν γύρισμα, με τον ίδιο σε εμφανή χαρούμενη διάθεση να είναι το κεντρικό πρόσωπο και να το διασκεδάζει.

Μάλιστα ο ίδιος έπαθε πλάκα όταν ένας από τους νεαρούς έβγαλε ένα πάκο με αρκετά χαρτονομίσματα, με τους trapers μάλιστα να αναφέρουν πως το νέο τους τραγούδι το οποίο θα βγει στην πλατφόρμα του Youtube το προσεχές διάστημα θα είναι υπερπαραγωγή και στο οποίο θα βρίσκεται και ο Κούγιας.

Κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι μόλις αυτό το video πάρει την τελική του μορφή και κυκλοφορήσει στο Υοutube αναμένεται να γίνει ένας μικρός χαμός. Άλλωστε δεν βλέπουμε κάθε μέρα άτομα όπως ο Κούγιας να πρωταγωνιστούν σε videoclip τραγουδιών και πόσο δε μάλιστα της βιομηχανίας της trap.