Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ έκανε γνωστό πως πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το μισό του πρόσωπο να παραλύσει!

Μάλιστα εξαιτίας αυτού του γεγονότος ο Αμερικάνος καλλιτέχνης ακύρωσε τις συναυλίες του πού ήταν προγραμματισμένες στο Τορόντο και την Ουάσινγκτον, αφού όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι σε θέση να ανεβεί στην σκηνή.

«Είναι αρκετά σοβαρό όπως μπορείτε να δείτε. Είναι από έναν ιό που επιτίθεται στο νεύρο του αυτιού μου και στα νεύρα του προσώπου και έχει προκαλέσει την παράλυσή του. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου, αυτό το ρουθούνι δεν κινείται. Οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου» ήταν τα λόγια του, με τα οποία θέλησε να μοιραστεί την πολύ ζόρικη κατάσταση που βιώνει με τους θαυμαστές του.

Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς ανέφερε πως κάνει τα πάντα προκειμένου να το ξεπεράσει και να μπορέσει να επανέλθει πίσω στις μουσικές σκηνές.