Είναι γεγονός! Μετά από ορισμένες από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει ποτέ ως James Bond ο Ντιάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για τελευταία φορά τον πράκτορα 007. Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει από τον ρόλο του πράκτορα, με τον ίδιο να έχει γράψει ιστορία.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον συγκρίνουν με τον σπουδαίο Σον Κόνερι ως τους δυο καλύτερους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον Μπόντ.

Άλλωστε από το μακρινό 2006 και την ταινία «Casino Royale» μέχρι σήμερα ο Κρέγκ πέρα από το γεγονός ότι έχει παίξει σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες Τζέϊμς Μποντ, έχει σπάσει ρεκόρ σε box-office και όχι μόνο. Άλλωστε το γεγονός πως ο χαρισματικός ηθοποιός έχει τον τίτλο του Μποντ από τα μέσα του 2000 και θα σταματήσει από αυτό τον ρόλο στις αρχές του 2020 μιλά από μόνο του.

Aπό όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το «No Time To Die» θα κάνει ντεμπούτο στις μεγάλες οθόνες το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη μετά από δυο αναβολές(λόγω covid).

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο trailer ο Μπόντ θα βρεθεί στην Τζαμάϊκα, εκεί όπου σε συνεργασία με την Μ16 θα μάθει για την ύπαρξη ενός αδίστακτου κακοποιού ο οποίος έχει σκοπό να βλάψει την ανθρωπότητα(κλασσικό σενάριο Τζέιμς Μπόντ). Κάπως έτσι ο αγαπητός πράκτορας θα χρησιμοποιήσει τα μέσα και τους μεθόδους που έχει προκειμένου να τον αποτρέψει, με τις ανατροπές αλλά και τις… αναποδιές να μην διστάζουν να εμφανιστούν.

Όσο για την χρονική διάρκεια οι δημιουργοί της ταινίας κάνουν λόγο για δυο ώρες και κάτι ακόμα, στις οποίες θα δούμε δράση, αγωνία, έρωτα, ακριβά αυτοκίνητα και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας. Άλλωστε για ταινία Τζέιμς Μποντ μιλάμε…

Μάλιστα το επίσημο τραγούδι της ταινίας έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του έχοντας πάρει αρκετά καλές κριτικές. Μπορεί να μην έχει την μελωδία του Skyfall, η του Spectre, ωστόσο φαίνεται πως ο κόσμος το έχει αγαπήσει.

Για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς οι παραγωγοί της ταινίας θέλουν να κρατήσουν όσα περισσότερα πράγματα γίνεται κρυφά. Άλλωστε μιλάμε για τον επίλογο του Ντάνιελ Κρέγκ, κάτι που σημαίνει πως τα γεγονότα πρέπει να είναι μοναδικά, με σκοπό ο Κρέγκ να έχει το finish που του αρμόζει σαν Τζέιμς Μπόντ.