Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε για την σχέση που έχει με τον Snik, τονίζοντας πως δεν ανήκει στην κατηγορία των αντρών που της αρέσουν, καθώς δεν κολλάνε σαν άτομα. Μάλιστα η πρώην παίκτρια της Φάρμας δεν δίστασε να αναφέρει και σε ένα αλλόκοτο περιστατικό που της συνέβει και είχε σαν αποτέλεσμα να την βγάλει έξω από τα ρούχα της.

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άνδρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Αναφορικά με τον Snik η Παναγιώταρου ανέφερε:

«Δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα.

Δεν είναι ένα το πρότυπο του άντρα που με ελκύει. Δεν είναι δηλαδή ότι το στιλ του Snik δεν μου αρέσει. Απλά μεταξύ μας δεν υπήρχε χημεία. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του άλλου. Θα μπορούσε κάλλιστα η επόμενη σχέση μου να είναι με έναν τράπερ και μετά να κάνω δεσμό με έναν δικηγόρο» πρόσθεσε.