Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (24/12/2023) σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μια από τις αυθεντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων χρόνων σίγησε για πάντα σκορπίζοντας στη θλίψη τον χώρο του τραγουδιού.

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την δική του σφραγίδα στο λαϊκό και όχι μόνο τραγούδι, με την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του να τον κάνει μοναδικό.

Από τα χείλη του Βασίλη Καρρά βγήκαν ορισμένα από τα δημοφιλέστερα λαϊκά τραγούδια της χώρας, τα οποία ξεσήκωναν τον κόσμο, με τον ίδιο για δεκαετίες να αποτελεί το κορυφαίο όνομα στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας.

Ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο Γκίνες καθώς μάζεψε 17 χιλιάδες κόσμο στο στάδιο Arena της Σόφια στην Βουλγαρία, με τον ίδιο να γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος καλλιτέχνης που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Έδωσε μια ιδιαίτερη μάχη και δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην αντέχει. Στο πλευρό του μέχρι τις τελευταίες στιγμές βρισκόταν η αγαπημένη σύζυγός του Χριστίνα, καθώς και η κόρη του Ειρήνη.