Με τη φετινή χρονιά να οδεύει προς το τέλος της, αρκετά πρόσωπα αναμένεται να αλλάξουν κανάλια και να πάρουν μεταγραφή για… καινούργιες πολιτείες.

Ένα από αυτά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με τον παρουσιαστή του φετινού Big Brother και της Σαββατοκύριακής εκπομπής «Ολα Γκουντ» να επιστρέφει στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου. Το συμβόλαιο του Γκουντάρα με τον ΣΚΑΪ λήγει μετά το τέλος της χρονιάς και θα είναι ελεύθερος να πάει όπου εκείνος επιθυμεί, με την Καινούργιου όπως είναι λογικό να τον θέλει στην ομάδα της.

Άλλωστε η συνεργασία που είχαν οι δυο τους τη περασμένη χρονιά ήταν άψογη, με τα νούμερα τηλεθέασης που είχαν σημειώσει να είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ όπως ακούγεται έχουν κρατήσει αρκετά καλή επαφή μεταξύ τους φέτος, παρά το γεγονός πως εργάζονταν σε διαφορετικά κανάλια.

Κάπως έτσι και με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Γκουντάρας μετά από ένα χρόνο θα επιστρέψει στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο θα πάρει μεταγραφή σε άλλο κανάλι, αφού από τον ΣΚΑΪ θα βρεθεί στον Alpha, εκεί όπου έχει αρκετά καλές αναμνήσεις, αφού για πολλά χρόνια ο εν λόγω τηλεοπτικός σταθμός ήταν το σπίτι του.