Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, παίζει δυνατή μπάλα στην οθόνη του Star για 4η χρονιά. Αγόρια και κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο επί ίσοις όροις, του Greece’s Next Top Model!

To GNTM και εκείνο με την σειρά του οδεύει σιγά σιγά προς φινάλε. Έχει βέβαια λίγο δρόμο να διανύσει ακόμα. Είπαμε, Νοέμβρης είναι, αλλά το ποιος η ποια θα είναι η νικήτρια δεν θέλει ιδιαίτερη φαντασία.
Ξεκινάμε από το απλό. Φέτος θα είναι γυναίκα (!!!) δίχως 2η σκέψη. Πέρυσι έγινε η έκπληξη, αλλά φέτος δεν έχουμε την εντύπωση ότι θα γίνει το ίδιο.

Αυτό που ξέρουμε σαν ενημέρωση έχει έρθει ήδη στα αυτιά μας. Τελικό η μάλλον τελική «3άδα» θα είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Εδώ να τονίσουμε ότι το αξίζουν και με το παραπάνω και τα τρία παιδιά. Είναι οι καλύτεροι στο φετινό GNTM 4. Και με διαφορά μάλιστα. Να πούμε δε ΄τι πέρα από την σταθερότητα που έχουν σε όλες τις δοκιμασίες, είναι αρκετά αγαπητοί και στο κοινό. Όχι άδικα βέβαια έτσι…

Πάμε στην ουσία όμως. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής η ή μεγάλη νικήτρια; Όπως σας αναφέραμε θα είναι γυναίκα. Οπότε θα έχουμε μονομαχία ανάμεσα σε Όλγα Ντάλλα και Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Μονομαχία γιγάντων θα λέγαμε. Θα πέσουν κορμιά αφού μιλάμε για δύο εκπληκτικές γυναίκες με τρομερά προσόντα και αναλογίες. Φυσικά στο διαγωνισμό δεν είναι μόνο αυτό που έχει σημασία. Εκεί λίγο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρα όμως από αυτά που προαναφέραμε στις δοκιμασία απλά… κεντάνε.

Πάμε στο δια ταύτα. Εκεί που όλοι σίγουρα θα θέλετε να μάθετε την τελική νικήτρια. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι φέτος η Όλγα Ντάλλα θα τα σαρώσει όλα. Ναι, κι όμως είναι αλήθεια.

Έχουμε νικητή. Μένει μία μικρή επιβεβαίωση για το οριστικό. Σύντομα θα την έχουμε εννοείτε. Μείνετε συντονισμένοι και όπως πάντα θα σας αποκαλύψουμε πολύ πιο μπροστά τον μεγάλο νικητή.