Η Ελλάδα μπορεί να πήρε την πρόκριση στον «μεγάλο» τελικό της Eurovision, ωστόσο στις πρωϊνές εκπομπές και στα πάνελ, αλλά και στα… πηγαδάκια υπάρχει αρκετή γκρίνια. Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με ορισμένα λαθάκια-παραλείψεις που έγιναν την ώρα που η Στεφανία βρισκόταν επάνω στην σκηνή και τραγουδούσε

Χαρακτηριστικότερο από όλα φυσικά είναι ένα γάντι, το οποίο έλειπε από ένα από τους Έλληνες χορευτές, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο και απορία για τον τρόπο αλλά και τον λόγο που έγινε αυτό. Μάλιστα αυτό το γεγονός έχει σαν αποτέλεσμα οι στοιχηματικές εταιρίες να έχουν την Ελληνική συμμετοχή εκτός πρώτης 10αδας!

Ωστόσο η σχολιάστρια για λογαριασμό της Δημόσιας τηλεόρασης, θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο τονίζοντας πως όσα λάθη έγιναν ήταν όπως λέμε ανθρώπινα και κάτι το οποίο μπορεί να το προσέξει κάποιος που είναι πολύ έμπειρος πάνω στον θεσμό.

Όπως είναι λογικό η Στεφανία ήταν επηρεασμένη από όλη αυτή την κατάσταση και μάλιστα στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε αρκετά αγχωμένη και κουρασμένη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως φοβήθηκε πως δεν θα περνούσε στον τελικό.