Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς, ωστόσο η Ελλάδα σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμούς Eurovision. Και αυτό διότι την Κυριακή 10/10 λήγει η προθεσμία για τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον μουσικό θεσμό.

Κάπως έτσι μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία τα υποψήφια τραγούδια θα πρέπει να δηλωθούν στην ΕΡΤ, προκειμένου να βρεθεί αυτό το οποίο θα πάρει την άτυπη νίκη.

Μάλιστα η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έκανε γνωστά τα ονόματα των καλλιτεχνών, με την λίστα να έχει και μια έκπληξη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Καλομοίρα, η οποία στο παρελθόν έχει εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στον θεσμό.

Μαζί της θα είναι ο κάτοχος δυο δύο Grammy, Mohombi. Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μέσα στα φαβορί. Από εκεί και πέρα η περυσινή νικήτρια του «The Voice» Joanne αναμένεται να καταθέσει δύο τραγούδια, όπως και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Γκάνος έχει τρία τραγούδια τα οποία ευελπιστεί πως θα κερδίσουν τους ειδικούς, ενώ ακόμα αξίζει να αναφερθεί πως ο γιός του Γιάννη Πάριου, ο Good Job Nicky θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, με το τραγούδι του να είναι μια μπαλάντα.