Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο παγκόσμιας φήμης ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της trailer.

Σε αυτή ο βραβευμένος με Oscar ΝτιΚάπριο θα παριστάνει ένα αστρονόμο, ο οποίος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον πλανήτη πως ένας τεράστιος κομήτης αναμένεται να πέσει στη γη και να προκαλέσει ολική καταστροφή.

Ωστόσο όσο πειστικός και αν είναι οι γύρω του φαίνεται πως δεν τον παίρνουν στα σοβαρά, με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του να μένουν με το άγχος και να ψάχνουν τρόπους προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τη γή.

Και μπορεί το σενάρια να μην σας κάνει για κωμωδία, ωστόσο η ταινία η οποία θα κυκλοφορήσει από το Netflix έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Μάλιστα πέραν του ΝτιΚάπριο στο cast των ηθοποιών βρίσκουμε μια all-stat ομάδα, αφού στην ταινία παίζουν επίσης η Τζένιφερ Λόρενς, η Μέριλ Στριπ, η Αριάνα Γκράντε, ο Τζόνα Χιλ και ορισμένοι ακόμα.

Όσον αναφορά την επίσημη πρώτη του, αυτή αναμένεται να γίνει στις αρχές του Δεκεμβρίου, ενώ από το Netflix θα κυκλοφορήσει στις 24 του μήνα.