Η Cosmote TV, μια από τις δυο «μεγάλες» συνδρομητικές πλατφόρμες της χώρας μας, όπως έγινε γνωστό απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ή κατά κόσμο NFL!

Πρόκειται φυσικά για μια σπουδαία κίνηση από τον όμιλο, μιας και το εν λόγω άθλημα έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές εντός της χώρας μας.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα πλέον όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν αγώνες NFL, να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσα από ην Cosmote TV, παύοντας με αυτό τον τρόπο να αναζητούν «σπασμένα» stream στο διαδίκτυο.

Μάλιστα τη φετινή περίοδο στο NFL θα κάνει το ντεμπούτο του και ένας Έλληνας και συγκεκριμένα ο Γιώργος Καρλαύτης, ο οποίος επιλέχτηκε στον πρώτο γύρου του draft από την ομάδα των  Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, το οποίο δεν είναι άλλο από το Super Bowl.

Aυτή η κίνηση από την Cosmote TV, όπως είναι λογικό αναμένεται να αποφέρει αρκετά κέρδη στον όμιλο, αφού το συνδρομητικό κανάλι προσθέτει στις υπηρεσίες του ένα προϊόν το οποίο μπορεί μέχρι στιγμής να μην είναι αρκετά δημοφιλή στη χώρα μας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητο…