Παρακολουθώντας με μια random επίσκεψη τις τάσεις σε ξένα περιοδικά μόδας και ανδρικού στυλ και συζητώντας με ειδικούς Hairstylist σας παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα που έχουμε δει και μας έχουν συμβουλεύσει. Από τα κοντοκουρεμένα έως τα μακριά με αφέλειες και πιο προχωρημένα αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ανδρικά κουρέματα για φέτος.

Military Fade
Για άντρες που τους αρέσει ένα σύντομο και εύκολο χτένισμα, ένα στρατιωτικό κούρεμα είναι μια ιδανική επιλογή. Αυτό το ύφος τυπικά χαρακτηρίζεται από έντονο πλαινό ξεθώριασμα που κόβεται πολύ κοντά στο δέρμα και μεγάλο μάκρος στην κορυφή. Χάρη στο ελάχιστο μήκος της, αυτή η εμφάνιση είναι μια εξαιρετική επιλογή που απαιτεί ελάχιστο στυλ.
Mid Fade Haircut
Το κούρεμα μεσαίας απόστασης αρχίζει στο σημείο πάνω από τα αυτιά, καθιστώντας το διακριτικό αλλά ακόμα προσαρμόσιμο στις διαφορετικές προσεγγίσεις στυλ. Συμπληρωματικά με τα σύντομα, ίσια χτενίσματα, είναι μια πιο μοντέρνα ερμηνεία αυτής της περικοπής. Για να εξασφαλίσετε ότι το στυλ σας είναι κομψό και υπό έλεγχο, ασφαλίστε το με ένα μους ή ζελέ με σταθερή βάση.