Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν ιδιαίτερα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν δίχως ιδιαίτερη αμφιβολία ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο έμπειρος παρουσιαστής ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου είδε το όνομα του να φιγουράρει σε αρκετά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Δεν ήταν λίγοι άλλωστε όσοι υποστήριξαν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς έχουν ακουστεί αρκετά αναφορικά με την σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Θέση για το παραπάνω θέλησε να πάρει ο ίδιος, αφού αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που θα έχει για να πει το ναι και να τον δούμε και του χρόνου στο πάνελ του «Ευτυχείτε».

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι» δήλωσε πρόσφατα, πετώντας επί της ουσίας το μπαλάκι στους συντελεστές της εκπομπής.

Κάπως έτσι η ανανέωση του Μικρούτσικου παραμένει ένα «ανοικτό» ζήτημα για την ώρα…