Η Άμπερ Λουκ είναι ένα άτομο το οποίο δεν περνά απαρατήρητο. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως η 26χρονη κοπέλα έχει στο κορμί της περισσότερα από 600 τατουάζ, κάτι που σημαίνει πως η ίδια είναι κυριολεκτικά γεμάτη με σχέδια επάνω της.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Daily Star οι αντιδράσεις των περαστικών στο αντίκρισμα της είναι μοιρασμένες, με ορισμένα άτομα να σχολιάζουν με θετικό τρόπο την επιλογή της, ενώ άλλους να τρομάζουν με την όψη της. Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι πως αν αντικρίσει κανείς την Άμπερ Λούκ δεν θα του περάσει απαρατήρητη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη της έχει ξοδέψει περισσότερα από 50.000 δολάρια προκειμένου να μπορέσει να καταφέρει να καλύψει όλο της το κορμί με τατουάζ, με την νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία να μην μετανιώνει μέχρι στιγμής γι αυτή της την επιλογή.

Μάλιστα όπως αναφέρει δεν της αρέσει να ζει μια καθημερινή ζωή, αφού το θεωρεί βαρετό και ως εκ τούτου πήρε την απόφαση να γίνει έτσι όπως είναι σήμερα, ενώ εκτός τον τατουάζ έχει κάνει και ορισμένες ακόμα πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να αλλάξει τελείως την εμφάνιση της.