Ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz το οποίο έχει ακούσει αρκετά σχόλια για τα κιλά του είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος, πρώην παίκτρια του Survivor και παλιά πανελήστρια έχει γίνει αποδέκτης αρκετά άσχημων σχολίων για την εμφάνιση της, κάτι το οποίο έχει τονίσει αρκετές φορές πως την έχει επηρεάσει αρνητικά.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως αρκετοί την ρωτούν εαν είναι έγκυος, με την ίδια να απαντά αρνητικά. Άλλωστε όπως τόνισε το τελευταίο διάστημα περνά μια φάση της ζωής της, στην οποία απολαμβάνει το φαγητό και δεν έχει τύψεις γι αυτό το γεγονός.

Ωστόσο στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μπορούμε να διακρίνουμε πως η ίδια φαίνεται πιο αδυνατισμένη και με ένα αέρα ανανέωσης, κάτι που βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια και τις κακές γλώσσες που την θέλανε να έχει πάρει βάρος και να μην είναι σε καλή σιλουέτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βαλαβάνη τη φετινή σεζόν δεν την είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τη μοναδική της παρουσία να είναι μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εαν του χρόνου θα βρεθεί σε κάποιο κανάλι ή θα συνεχίσει την solo πορεία…