Το καθιερωμένο πλέον κείμενο με τις τάσεις της εβδομάδας στο Youtube είναι και πάλι εδώ.

Ωστόσο γι αυτή την εβδομάδα στην κορυφή θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Και αυτό διότι στο νο1 με τις τάσεις δεν υπάρχει ούτε τραγούδι, ούτε σκετσάκι, ούτε κάτι παρόμοιο.

Στην κορυφή θα δούμε την συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Σίσυ Χριστίδου αναφορικά με το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της μια για πάντα. Μάλιστα στην συγκλονιστική εξομολόγηση, δείχνει και τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, τα οποία όπως είναι λογικό πλέον έχουν καταστραφεί.

Στην 2η θέση βρίσκουμε τον Hgemona με τον Mente Fuerte οι οποίοι με το τραγούδι Badman. Το τραγούδι το οποίο έχει μαζέψει περισσότερες από 560 χιλ. προβολές και είναι ένα αρκετά καλό track(φτάνει να σας αρέσει το συγκεκριμένο είδος μουσικής πάντα)

Ο τίτλος μπορεί να σε παραπλανήσει. Και αυτό γιατί το «Yalla» είναι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο. Συγκεκριμένα ο Greg έχει συνθέσει μαζί με τον Ayman ένα χορευτικό κομμάτι, το οποίο αναμένεται να παίξει πολύ φέτος στα club.

Στην 4η θέση βρίσκουμε το Daewoo από τον Bloody Hawk το οποίο βρισκόταν στην 5αδα και την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλωστε η επιτυχία που σημείωσε αποδεικνύεται περίτρανα και από τα views του, αφού μετρά λίγο πάνω από μισό εκατομμύριο!

Τέλος στην 5η θέση υπάρχει ένα βίντεο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Και αυτό διότι η Dat Lilly διαβάζει τρομακτικές εμπειρίες, οι οποίες θα σας σοκάρουν. Αν αντέχετε να τις ακούσετε τότε πατήστε το play στο βίντεο. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να ακούσετε μουσικούλα…