Η συνεργασία ανάμεσα στην Evangelia και την Ελένη Φουρέιρα ήταν αρκετά καλή, με αποτέλεσμα το τραγούδι με τίτλο «φωτιά» που κυκλοφόρησε από τις δυο γυναίκες να φιγουράρει στην κορυφή στη λίστα με τις τάσεις του Youtube.

Συγκεκριμένα σε 4 μόλις μέρες προβολής του, το κομμάτι αριθμεί πάνω από 440 χιλ. προβολές, δηλαδή περίπου 100 χιλ. άτομα την ημέρα. Όχι και άσχημα…

Στην 2η θέση βρίσκουμε ένα trap τραγούδι, με τον Vlopsa και τον Νume να ενώνουν τις δυνάμεις τους, για ένα αρκετά δυναμικό τραγούδι, το οποίο μέχρι στιγμής αριθμεί αρκετά καλά νούμερα.

Στην 3η θέση πάλι πετυχαίνουμε ένα τραγούδι της trap, με τον Jitano να τραγουδά… easy. Και αν κρίνουμε από τις 463.000 προβολές του σε 1 μόλις εβδομάδα, τότε μάλλον μπορούμε να πούμε πως πήγε καλά.

Όσον αναφορά τις θέσεις 4 και 5 έγινε κάτι μοναδικό. Και αυτό γιατί και το ένα και το άλλο βίντεο αφορούν το ίδιο αντικείμενο. Ο λόγος έχει να κάνει με το Bachelor και συγκεκριμένα την είσοδο της Αντζελίνας μέσα στο ριάλιτι. Η παίκτρια η οποία είχε κεντρίσει τα βλέμματα στη σεζόν 1, μπήκε για λίγο στη βίλα κάνοντας τα άλλα κορίτσια να… τρελαθούν.

Κάπως έτσι στη θέση νο4 βρίσκουμε το σατιρικό βίντεο από το κανάλι «αλαζόνας», ενώ στη 5η το απόσπασμα από το επίσημο κανάλι του alpha.