Τα τετράτροχα θηρία που θα σε βγάλουν έξω όταν οι καιρικές συνθήκες και ο Covid επιβάλλουν να κάτσεις στο σπίτι.

Jeep Wrangler

Όλοι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε για ένα Jeep. Κάποιος φίλος είχε Wrangler και βγαίνατε έξω, πηγαίνατε σε απάτητες παραλίες κλπ. Κάποιος άλλος συγγενής, πατέρας ίσως να είχε ένα Cherokee η ένα Grand Cherokee και να καμάρωνε λέγοντας ιστορίες όπου όλα τα αυτοκίνητα, είχαν κολλήσει εκτός από το δικό του.

Αυτή ακριβώς είναι η επιτυχία των Jeep. Από αυτή την λογική δεν ξεφεύγει και το νέο Jeep Wrangler.

Φυσικά κανείς δεν τόλμησε να αλλάξει τις 7 κάθετες γρίλιες στην μάσκα, η οποία έχει φαρδύνει αισθητά μαζί με όλο το αμάξωμα. Τα μπροστινά φανάρια είναι full led. Το όλο σύνολο καταφέρνει να δείχνει πιο επιβλητικό από ποτέ.

Μιλάμε για ένα θηριώδες όχημα 4,90 μέτρων και περίπου 2 μέτρων ύψους, που κάνει την διαφορά από ότι άλλο κινείται στον δρόμο.

Ford Ranger Raptor

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Είναι ένα σούπερ pick-up.

Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor έχει κατασκευαστεί από το μηδέν για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και με δυνατότητες παντός εδάφους. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα, το Ford Ranger Raptor έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Είναι η κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς Ranger και το εξέλιξε το αγωνιστικό τμήμα Ford Performance

Το Ford Ranger Raptor εξοπλίζεται με τον 2λιτρο bi-turbo πετρελαιοκινητήρα, με ισχύ 213 ίππων. Είναι τετρακίνητο και διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων που χρησιμοποιείται και στη Mustang.

Mercedes Benz G Class

Υπάρχουν 3 λόγοι για να έχεις ένα Mercedes – Benz G Wagon: Πρώτον, είσαι Ρώσος ολιγάρχης ιδιοκτήτης ομάδας στην Ευρώπη. Δεύτερον είσαι Άραβας CEO εταιρίας πετρελαίων. Τρίτον, είσαι γνωστός hip-hop trap icon πάντα πρώτος στις τάσεις στο you tube. Ωστόσο και να μην είσαι τίποτε από τα παραπάνω, αν έχεις χρήματα θα το αγοράσεις, διότι πολλές φορές το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής.

Το G είναι το πρώτο γράμμα της λέξης Gelandewagen, που σημαίνει όχημα εκτός δρόμου. Η παραγωγή του G-Wagon ξεκίνησε το 1979 και συνεχίζεται και σήμερα. Είναι η επιλογή των σωμάτων ασφαλείας σε όλο τον πλανήτη.

Οι δυνατότητες εκτός δρόμου είναι ίσως οι καλύτερες στον κόσμο, ανταγωνιστές σε χιόνι, λάσπη, άμμο, κακοτράχαλους δρόμους έχει μόνο αγροτικά pick-ups και τάνκς.

Έχει DNA ενός οχήματος παντός εδάφους: εμβληματικό, στιβαρό και σχεδόν άτρωτο. Φέρει εξαρτήματα που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να επιτελούν με ακρίβεια τον σκοπό τους. Εξαρτήματα, που στην πάροδο των γενεών δημιούργησαν έναν εντελώς δικό τους χαρακτήρα.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ)

Στην χώρα μας λίγος κόσμος γνωρίζει τα χειμερινά ελαστικά και ακόμα λιγότερος τα ελαστικά χιονιού. Η διαφορά όμως που θα δεις σε ολισθηρές συνθήκες είναι τεράστια. Όποια μάρκα ελαστικών κι αν διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο απ΄ότι με λάστιχα για όλες τις εποχές.