Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τον Κορυδαλλό μιλώντας για τα προσωπικά δεδομένα που βγήκαν στη δημοσιότητα, την κατάσταση της υγείας του και για το αν τελικά ζήτησε ο ίδιος να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας» ήταν τα λόγια του Φουρθιώτη αναφέροντας πως για την νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο, όσο και για τι δηλώσεις του κ. Γιαννάκου έχουν λάβει γνώση το υπουργείο Υγείας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου καθώς τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν απόρρητα.

«Υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η υγεία μου καθώς είμαι περίπου ένα μήνα στις φυλακές. Οι γιατροί μου συνέστησαν να ακολουθήσω την ειδική αγωγή, να παρακολουθούμε συχνά από τους γιατρούς.

Όσο καιρό είμαι στην φυλακή έχω χάσει αρκετά κιλά. Πλέον ζυγίσω 40!