Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στον χώρο του θεάματος μέσα από τις ταινίες του «Twilight» είναι ο καινούργιος Batman.

Μάλιστα η είδηση είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, με τον Πάτινσον να διαδέχεται τους Κρίστιαν Μπέιλ και Μπεν Άφλεκ στον ρόλο του ήρωα των κόμικ.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, με τον κόσμο να είναι διχασμένος για το κατά πόσο έμπειρος ηθοποιός θα μπορέσει να μπει στα παπούτσια των προκατόχων του.

Αυτό βέβαια θα μπορεί να κριθεί μονάχα μετά την κυκλοφορία της ταινίας, καθώς μέχρι στιγμής τα μόνα δείγματα γραφής που έχουμε είναι ορισμένες εικόνες, αλλά και το trailer της ταινίας το οποίο κυκλοφόρησε από την Warner Bros.

Σε αυτό διακρίνουμε τον σκοτεινό ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος με δυο από τους πιο μοχθηρούς εχθρούς του. Ο λόγος φυσικά για τον Πιγκουίνο και τον Γρίφο. Μάλιστα σε αυτή του την περιπέτεια δεν θα είναι μόνος του, αφού στο πλάι του θα βρίσκεται η Catwoman.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε η ταινία «The Batman» πρόκειται για μια κλασσική μάχη του ήρωα, με στόχο να μπορέσει να αποτρέψει τους κακοποιούς να καταστρέψουν την πολυτάραχη πόλη του γκόθαμ, ωστόσο σίγουρα οι δημιουργοί της ταινίας θα έχουν αρκετές εκπλήξεις.

Άλλωστε όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί σε αυτό το νέο τους εγχείρημα, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τις άλλες ταινίες.

Όσον αναφορά την προβολή του, η ταινία «The Batman» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τους πρώτους μήνες του 2022.