Ο πρωταθλητής NBA για το 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς και ένας εκ των κορυφαίων αθλητών του πλανήτη Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να κάνει την πρώτη του επένδυση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο «Greak Freak» όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα αγόρασε δυο υπερπολυτελείς βίλες στην Μεσσηνία  και συγκεκριμένα στο Costa Navarino!

Η κίνηση του Γιάννη μόνο τυχαία δεν είναι αφού η επένδυση του θα μπορέσει να φιλοξενήσει αθλητές οι οποίοι έχουν απαιτητικά και σκληρά προγράμματα προπόνησης. Άλλωστε στο συγκεκριμένο σημείο κατά καιρούς έχουν δώσει το παρών σπουδαία ονόματα του αθλητισμού όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μαρία Σάκκαρη, καθώς και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό, πως παρά την εξέλιξη του και όλα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, έχοντας γίνει ένας κορυφαίος αθλητής ο ίδιος παραμένει σεμνός και ταπεινός, όπως όταν ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ πριν μερικά χρόνια.

Άλλωστε στην πρώτη του συνέντευξη επί Ελληνικού εδάφους, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, ο ίδιος ανέφερε πως θα τα διέγραφε όλα και θα ξανά γύρισε πίσω στην παλιά του ζωή, προκειμένου να έχει στο πλάι του τον πατέρα του, ο οποίος πριν από μερικά χρόνια έφυγε από τη ζωή και δε μπόρεσε να δει τα παιδιά του να καταφέρνουν τόσα σπουδαία πράγματα.