Ο νικητής του Αυστραλιανού Όπεν Rafael Nadal κυκλοφορεί με το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο του και μας μιλάει για το πώς ένα απλό βήμα καταλήγει σε σπουδαίες καταστάσεις.

«Η έμπνευση έρχεται από στιγμές που δεν περιμένεις». Έρχεται με το να κυκλοφορείς από μια τοποθεσία σε μια άλλη, από το να συναντάς διαφορετικό κόσμο κλπ. Έτσι και ο Rafael Nadal βρίσκει τις πηγές έμπνευσής του από απλές στιγμές.


Ένας από τους κορυφαίους τενίστες, ο Nadal σε συνεργασία με την Kia, αποκαλύπτει ένα απλό μυστικό, που κάνει όλη την ανθρωπότητα να εμπνευστεί και να προχωρήσει μπροστά! Στο βίντεο απεικονίζεται το νέο ηλεκτρικό δημιούργημα της κορεάτικης φίρμας, Κia EV6.


Το EV6 συστήνεται στο αυτοκινητικό κοινό της χώρας μας ως ένα μεσαίου μεγέθους crossover με μεγάλα highlights του τη φουτουριστική εμφάνιση, τη μεγάλη αυτονομία, την ταχύτατη φόρτιση, τις επιδόσεις, αλλά και την ψηφιακή διασύνδεση μεταξύ οδηγού και οχήματος. Παράλληλα, ενδιαφέροντα στοιχεία συνιστούν οι πτυσσόμενες χειρολαβές θυρών, οι αεροδυναμικοί καθρέπτες, και το πίσω spoiler.


Το Κia EV6 “όρμησε” πρόσφατα στην ελληνική αγορά και τα μεγάλα του highlights είναι η φουτουριστική εμφάνιση, η μεγάλη αυτονομία, η ταχύτατη φόρτιση, οι επιδόσεις, αλλά και η ψηφιακή διασύνδεση μεταξύ οδηγού και οχήματος.

Το Κia EV6 είναι διαθέσιμο από 40.427 ευρώ. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Platinum, Titanium και GT-Line, με την τελευταία να συνδυάζεται αποκλειστικά με τις εκδόσεις Long Range (μεγάλη μπαταρία).

Πηγή: Νewsauto