Το κανάλι του OPEN με επίσημη ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης θα βρίσκεται στο δυναμικό του σταθμού τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Κάπως έτσι οι φήμες που τον ήθελαν εκτός ΣΚΑΙ επιβεβαιώθηκαν, με τον ίδιο να είναι ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο θα πάρει μεταγραφή την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Από την πλευρά του το OPEN προσθέτει ένα αρκετά έμπειρο και αγαπητό παρουσιαστή στο δυναμικό του και στοχεύει όπως είναι λογικό σε ψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Άραγε θα δικαιώσει τις προσδοκίες; 

Η ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική».