Ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν θα συνεχίσει στο OPEN, με το κανάλι της Παιανίας μέσω ανακοίνωσης του να αναφέρει πως ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον σταθμό, σε μια αιφνιδιαστική είδηση που προκάλεσε αίσθηση.

Η ανακοίνωση του OPEN

«Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού».

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Καμπουράκης θέλησε να πάρει θέση και να μιλήσει δημόσια για τον λόγο που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, με τον έμπειρο παρουσιαστή μάλιστα να ευχαριστεί άπαντες εντός του καναλιού για την συνεργασία που είχαν όσο διάστημα βρέθηκε στο OPEN.

«Αφήνω τον σταθμό εκφράζοντας ειλικρινείς ευχαριστίες στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στον διευθυντή Ενημέρωσης κ. Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στον συμπαρουσιαστή και εξαιρετικό φίλο Παναγιώτη Στάθη με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, καθώς και σε όλους τους συντελεστές-εργαζόμενους της επιτυχημένης εκπομπής Ώρα Ελλάδος… Μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσω οριστικά, ότι η τηλεοπτική μου καριέρα σε καθημερινή βάση ολοκληρώθηκε και ότι πλέον υπάρχει η σύνταξη. Ευχαριστώ» ήταν τα λόγια του.