Για πρώτη φορά από τότε που καθιερώθηκε αυτή εδώ η στήλη στην κορυφή βρίσκεται ένα λαϊκό τραγούδι.

Συγκεκριμένα οι Στέλιος Ρόκος, Μελίνα Ασλανίδου και Βασίλης Καράς ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα τραγούδι το οποίο έχει αγαπήσει αρκετά ο κόσμος, αφού μέσα σε μόλις 10 μέρες μετρά 1,1 εκατ.προβολές!

Άλλωστε το νόημα του τραγουδιού και το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι κάτι παραπάνω από αληθινό για την σύγχρονη κοινωνία.

Στην 2η θέση βρίσκουμε τον γνωστό ράπερ Bloody Hawk με το νέο του track daewoo, το οποίο πέρα από ένα αρκετά ενδιαφέρον clip έχει και ορισμένους πολύ καλούς στίχους. Άλλωστε όπως λέει και μέσα ο Bloody έχει ένα μυαλό πιστόλι…

Στην 5αδα δεν θα γινόταν να λείπει η Josephine. Η γνωστή τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Τα καλύτερα παιδιά» το οποίο μέχρι στιγμής μετρά πάνω από 700.000 προβολές με τον κόσμο γενικότερα να το έχει αγαπήσει αρκετα. Αν μέχρι στιγμής δεν το έχετε ακούσει, ορίστε η ευκαιρία σας.

Στην 4η θέση βρίσκουμε το μοναδικό ξένο τραγούδι της λίστας με την Taylor Swift να ερμηνεύει ένα τραγούδι το οποίο μέχρι στιγμής έχει πάει αρκετά καλά στο Ελληνικό Υοutube, αφού στην χώρα μας μέσα στις 3 πρώτες μέρες από την κυκλοφορία τπυ έχει καταφέρει να μπει στο top-5.

Τέλος στην 5η και τελευταία θέση βρίσκουμε ένα βίντεο το οποίο ωστόσο δεν έχει να κάνει με την μουσική. Συγκεκριμένα ο γνωστός Youtuber 2j είχε την ιδέα να κάνει ένα μικρό χιουμοριστικό σκετσάκι αναφορικά με το πως θα έκαναν τα apps του κινητού εαν μπορούσαν να μιλήσουν.