Οι τάσεις της εβδομάδας στο Youtube: Πρωτιά για Toquel και Rack με το aftoktonia

Η trap μουσική κυριάρχησε πλήρως για την εβδομάδα που μας πέρασε στο Youtube, αφού στην πρώτη 5αδα συναντάμε τραγούδια μόνο από τον συγκεκριμένο χώρο της μουσικής βιομηχανίας!

Συγκεκριμένα στο νο1 ο Toquel μαζί με τον Rack κατάφεραν μέσα από το κομμάτι τους aftoktonia να πατήσουν κορυφή και να έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 1.600.000 εκατ. views.

Στην 2η θέση βρίσκεται ο Τrannos μαζί με τον Light με το κομμάτι OPLO. Και ναι πολύ καλά καταλάβατε το συγκεκριμένο track αναφέρει αυτό που φαντάζεστε…

Στην 3η θέση πάλι βρίσκεται ο Light με το κομμάτι CC. Mάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής έχει γυρίσει ένα videoclip ακατάλληλο για ανηλίκους το οποίο όπως είναι λογικό δεν είναι και το πιο family friendly video εκεί έξω. Ωστόσο στις 2 πρώτες ημέρες προβολής του, το τραγούδι αριθμεί πάνω από 500 χιλ. προβολές!

Στην θέση 4 ο Immune με το κομμάτι Ob$e$$ion έδειξε για μια ακόμη φορά γιατί θεωρείτε ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος του.

Τέλος στην 5η θέση βρίσκεται γι αυτή την εβδομάδα ο WANG, ο οποίος μαζί με τον ΕΘΙΣΜΟ έχουν ερμηνεύσει το τραγούδι ΜΑ, το οποίο τυγχάνει ιδιαίτερης αναγνώρισης.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search