Για μια ακόμη Δευτέρα θα σας παρουσιάσουμε τα βίντεο, τραγούδια, σκετσάκια τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Youtube.

Την περασμένη εβδομάδα στην 1η θέση είδαμε ένα trap τραγούδι, κάτι το οποίο ισχύει και για αυτή. Συγκεκριμένα ο Vlopsa με το track «Big Moves vol2» βρίσκεται στην κορυφή, με το εκρηκτικό του videoclip να μετρά στις δυο πρώτες ημέρες του περισσότερες από 240.000 προβολές.

Στην 2η θέση πάλι βρίσκουμε ένα trap τραγούδι, αυτή την φορά με άλλους συνθέτες. Ο λόγος για τον Jitano και τον Trano, οι οποίοι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με το «Bes la chez». Μάλιστα τα χτυπήματα του στην πλατφόρμα του Youtube είναι λίγο λιγότερα από 1 εκάτ. στην πρώτη του εβδομάδα κυκλοφορίας. Όχι και άσχημα θα σκεφτεί κανείς.

Το νο1 της περασμένης εβδομάδας, παραμένει στην πρώτη 5αδα, ωστόσο έχει υποχωρήσει στην 3η θέση. Ο Fly Lo με το traplife αριθμεί περισσότερα από 870.000 views, έχοντας σημειώσει σημαντική επιτυχία.

Ο Γιώργος Κακοσαίος με το τραγούδι «Μην της πείτε» έχει μείνει για μια ακόμη εβδομάδα στο top5, όντας το μοναδικό λαϊκό κομμάτι στην λίστα. Κάπως έτσι οι φίλοι του συγκεκριμένου είδους μουσικής δεν έμειναν με το παράπονο.

Τέλος στην 5η θέση πετυχαίνουμε το… Βernabeu. Ναι καλά διαβάσετε, το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε τραγούδι. Ωστόσο οι Mc Daddy, KG και LEON έχουν συνθέσει ένα track, το οποίο μόνο για Ρεάλ και ποδόσφαιρο δεν μιλάνε. Αν ακόμα έχετε απορία περί τίνος πρόκειται, τότε δεν χάνεται τίποτα να ρίξετε μια ματιά στο videoclip.