Το Τόκιο 2020 θα δει μια σειρά από ελκυστικούς αθλητές να ανταγωνίζονται για να πάρουν μετάλλια. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 έχουν ξεκινήσει, με εκατομμύρια αθλητές από όλο τον κόσμο να προσπαθήσουν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, προκειμένου να φτάσουν στην διάκριση.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους πιο εμφανίσιμους και σας τους παρουσιάζουμε:

Gregorio Paltrinieri (Ιταλία)

Ο 26χρονος Gregorio, κέρδισε το χρυσό των 1.500 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και τερμάτισε πέμπτος στους Αγώνες του Λονδίνου 2012, μόλις στα 17. Πρόκειται για ένα άντρα αν μη τι άλλο ο οποίος δεν περνά απαρατήρητος. Μάλιστα ειδικά με το καλογυμνασμένο του κορμί, μπορεί να κεντρίσει τα πλήθη.

Leticia Bufoni (Βραζιλία)

Η LETICIA είναι 28 ετών και θεωρείται ένας από τους καλύτερους skateboarders στον κόσμο, κερδίζοντας τον αθλητικό διαγωνισμό «X Games» έξι φορές σε 12 εμφανίσεις! Μάλιστα το Forbes ονόμασε την Leticia την πιο ισχυρή γυναίκα στα διεθνή αθλήματα, ενώ το 2018 δεν δίστασε να κάνει γυμνή φωτογράφιση για το ESPN.

Alex Morgan (ΗΠΑ)

Η πιο γνωστή γυναίκα ποδοσφαιριστής! Μάλιστα η Αμερικανίδα έχει ήδη χρυσό μετάλλιο, αφού το 2012 η ΗΠΑ νίκησε στους αγώνες του Λονδίνου. Η πρώην επιθετικός της Τότεναμ, είναι 32 ετών είναι μια από τις πιο γνωστές αθλήτριες που θα βρεθούν στο Τόκιο.

Και μάλιστα με αυτό τον τρόπο σπάει το ρητό ότι δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Αμερική.

Alica Schmidt (Γερμανία)

Ίσως η πιο όμορφη αθλήτρια στον πλανήτη. Η 22χρονη Αλίκα θα αγωνιστεί στο πρώτο μικτό ρελέ 4×400 των Αγώνων και στο γυναικείο ρελέ 4×400μ. Με 1,8 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, κέρδισε χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-23 του 2019.

Γενικότερα στην χώρα της είναι αρκετά γνωστή, όχι τόσο για τις ικανότητες της στον αθλητισμό, αλλά κυρίως για την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της. Άλλωστε από πρώτης όψεως η Αλίκα είναι εκθαμβωτική. Ωστόσο ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία τι θα μπορέσει να κάνει και στους αγώνες.