Για την επιθυμία που έχει να αποκτήσει παιδί μίλησε στην Αννίτα Πάνια ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς. Συγκεκριμένα ο Μούτσι τόνισε πως θέλει να υιοθετήσει δυο παιδιά, ωστόσο με την γραφειοκρατία στην χώρα μας αυτό είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο όπως άφησε να εννοηθεί βρίσκεται στο τρέξιμο προκειμένου να τα καταφέρει και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

«Θέλω να αποκτήσω δύο παιδιά. Αν μπορούσα να κυοφορήσω θα το έκανα, όπως την ταινία με τον Σβαρτσενέγκερ. Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Είμαι στο δρόμο.

Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, δεν ήταν μια σκέψη που απλά ήρθε στο μυαλό μου, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί. Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Και όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί» ήταν τα λόγια του Μουτσινά.